Ga naar hoofdinhoud

Directiewisseling Parker Hannifin

Freddy Eggengoor

Freddy Eggengoor is per 1 januari 2014 benoemd tot general manager van Parker Hannifin Nederland. Hij is de opvolger van Herman Schutte, die de onderneming eind mei zal verlaten, waarvan de laatste elf jaar als general manager.

Eggengoor is in 1994 in dienst getreden als Pneumatics Sales Engineer. Daarna heeft hij diverse sales functies bekleed, zoals key account manager, customer service manager, sales manager Automation en sales manager Hydraulics & Systems. Sinds 2006 is Eggengoor werkzaam als Country Sales Manager met verantwoordelijkheid over alle sales activiteiten in Nederland.

Gedurende zijn twintigjarig dienstverband heeft Eggengoor alle stadia van sales activiteiten doorlopen en heeft hij de commerciële organisatie op een hoger peil gebracht. Zijn benoeming tot general manager past in de transitie die Parker is ingegaan om het bedrijf nog klant- en marktgerichter te maken.

Afscheid van Parker

Na een ruim dertigjarig dienstverband, waarvan bijna elf jaar als general manager, zal Herman Schutte eind mei 2014 de onderneming verlaten. Onder zijn leiding is de verkooporganisatie in Nederland gegroeid van ruim tachtig medewerkers naar een kleine tweehonderd medewerkers en is de omzet verdrievoudigd.

Schutte heeft in het bijzonder een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei die Parker in Nederland heeft doorgemaakt met het bouwen van complete systemen. De productie van hydraulische en pneumatische systemen staat zelfs op een dermate hoog niveau dat Nederland op dit gebied door de wereldwijde Parker-organisatie is gecertificeerd als Global Competence Center.

Eén reactie op “Directiewisseling Parker Hannifin

Reacties zijn uitgeschakeld.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven