Ga naar hoofdinhoud

Digitale module met zestien event counters

De CDI 169 van Sigmatek (vertegenwoordigd door SigmaControl) heeft zestien onafhankelijke digitale, NPN-ingangen die individueel instelbaar zijn als event counters of interrupt bronnen. De 8-bits wide counter kan ook worden gebruikt als een up of down counter.

De CDI 169 is een C-DIAS ingangsmodule met zestien onafhankelijke digitale ingangen. Deze kunnen worden gebruikt als een normale sink ‘open collector’ ingang, evenals een ‘open collector’ event counter en voor flow measurement (counter frequentie tot 1 kHz).

De ingangen kunnen afzonderlijk worden geconfigureerd als een normale sink ingang, een gebeurtenis teller en interrupt source. In de counter mode is het mogelijk om voor elke afzonderlijke counter de operation mode te selecteren: forward, backward, rising flanks, falling flanks of zowel rising en falling flanks.

In de corresponderende modus kan de ene counter de andere resetten. De 8-bit teller kan worden gebruikt als een up of down counter en wordt vergroot tot een 32-bits counter in de process image.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven