Ga naar hoofdinhoud

Digitaal en analoog gecombineerd in 1 module

De IO-011 module van Sigmatek die naast 14 digitale in- en uitvoer, ook twee analoge ingangen aan boord heeft.

Het S-DIAS besturingssysteem van Sigmatek wordt verder uitgebreid met een mixmodule. Binnen een breedte van slechts 12,5 mm, zorgen 14 digitale I/O’s en twee analoge ingangen voor een variatie aan mogelijkheden. Door de combinatie van digitale en analoge I/O’s in één module, kunnen gebruikers kastruimte besparen en zo hun toepassing kostenefficiënt configureren.

Deze multi IO-module heeft zes digitale ingangen met een ingangsstroom van 3.7 mA en een input vertraging van slechts 0,5 ms. Acht kortsluitveilige digitale uitgangen zijn ook geïntegreerd en ontworpen voor 0,5 A. De uitgangen zijn back-readable en kunnen ook als input worden gebruikt.
Naast de digitale i/o’s is een analoge ingang (±10 V DC met een 16-bits resolutie) en een ingang voor analoge ingangsstroom geïntegreerd. Deze module is ontworpen met een meetbereik van 0-20 mA of 4-20 mA met een resolutie van 16 bits.
Net als alle andere componenten van Sigmatek, kan de IO-011 comfortabel worden geprogrammeerd en geconfigureerd met de object-georiënteerde engineering softwarepakket LASAL.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven