Ga naar hoofdinhoud

Deze Monocarrier Electrified lineaire actuator toont mogelijkheden NSK

De MCE brengt naast de Monocarrier ook de motor, motorbevestiging, askoppeling en accessoires uit het NSK-repertoire samen in één product

Technische oplossingen van NSK dragen bij aan het uitwerken van een geautomatiseerde productie bij klanten wereldwijd. Een voorbeeld hiervan is de MCE (Monocarrier Electrified), een voorgemonteerde aangedreven lineaire actuator die onlangs door de NSK Corporation in de VS ontwikkeld werd.

MCE laat zien hoe technische expertise, een uitgebreid productgamma en korte levertijden de ideale combinatie vormen om toegevoegde waarde voor de klant te realiseren. Het MCE gamma is het resultaat van de expertise van NSK in diverse productgamma´s.

De MCE brengt naast de Monocarrier ook de motor, motorbevestiging, askoppeling en accessoires uit het NSK-repertoire samen in één product. De MCE wordt voorgemonteerd, vooraf getest en gebruiksklaar geleverd, wat het ultieme gemak biedt voor klanten. 

Mogelijkheden zeer divers

Dit project toont hoe NSK de flexibiliteit voor klanten wil maximaliseren. De mogelijke toepassingen voor lineaire actuatoren zijn zeer divers. Overal waar een lineaire beweging vereist is kunnen ze ingezet worden. Om ervoor te zorgen dat de oplossingen voldoen aan quasi alle eisen van de toepassing, is het aanbieden van een brede keuze en aanpasbaarheid een prioriteit voor het ontwikkelteam van NSK.

Stappen- of servomotor

De beschikbare opties voor de gebruikers van de MCE zijn een goed voorbeeld van dit streven. Klanten kunnen kiezen uit een stappenmotor of servomotor die in lijn of parallel met de aandrijving (links of rechts) kan geplaatst worden.

Er zijn zowel enkele als dubbele geleiders beschikbaar, naast accessoires zoals afdekkappen (boven- of onderzijde), sensorkits en sensorrails. Verder zorgt de keuze uit verschillende combinatieplaten en beugels er voor dat klanten de MCE makkelijk kunnen combineren in elke XYZ-configuratie.

Turnkey-oplossingen

Het einddoel van NSK is het ontwikkelen van hoogwaardige turnkey oplossingen die betrouwbaarheid, efficiëntie en een lange levensduur garanderen. Dat vraagt om deskundige kennis, ervaring en een zorgvuldige geplande aanpak om de levering van oplossingen met toegevoegde waarde te garanderen.

NSK beschikt over de technische expertise, ondersteuning en projectmanagement en garandeer zo dat het resultaat in alle opzichten voldoet aan de eisen van de klant. Een video van een lineaire actuator uit het MCE gamma in werking kan bekeken worden op:

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven