Ga naar hoofdinhoud

Development kit met M2M communicatie

Digi International (vertegenwoordigd door Alcom Electronics) heeft de iDigi Gateway Development Kit met 3G mobiele connectiviteit geïntroduceerd. De kit laat zien hoe externe apparaten gemakkelijk draadloos kunnen worden aangesloten en geïntegreerd in een cloud-omgeving. Het bevat alle hardware, software en documentatie die nodig is voor een ZigBee-to-3G internetverbinding, iDigi Web services en Digi development tools.

De iDigi Gateway Development Kit is ontworpen om het gemakkelijk te maken om een ZigBee netwerk op te zetten, een iDigi Device Integration Application (iDigi Dia) te uploaden en een naadloze verbinding te maken met iDigi Device Cloud voor Web service integratie naar standaard business applicaties over het internet. Met de kit kan de gebruiker in nog time in een Google App demo inloggen en op afstand een lamp aan/uit schakelen en de geschiedenis bekijken via draadloze Digi technologieën.

De iDigi Gateway Development Kit bevat de ConnectPort X4 ZigBee-to-3G mobiele gateway, Digi XBee Smart Plug, batterij-aangedreven XBee temperatuur/licht sensoren, Digi ESP Integrated Development Environment (IDE) for iDigi Dia/Python development, en aanverwante kabels, batterij en voeding. iDigi Gateway Development Kits ondersteunt Sprint, Verizon, AT&T Wireless, Vodafone en andere mondiale 3G GSM netwerken.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven