Ga naar hoofdinhoud

Delta toont nieuwe reeks 3D Machine Vision producten

Delta Electronics toont op de WoTS een nieuwe lijn van 3D Machine Vision producten

Delta Electronics, opgericht in 1971, is een wereldleider op het gebied van schakelende voedingen en producten voor thermisch beheer met een groeiend portfolio van slimme energiebesparende systemen en oplossingen voor industriële automatisering, gebouwautomatisering, telecom-energie en datacenterinfrastructuur, EV-opladen, herbruikbare energie, energieopslag en –display. Dit om efficiënter produceren en duurzaamheid te stimuleren.

Geleid door zijn missie ‘Om innovatieve, schone en energie-efficiënte oplossingen te bieden voor een betere toekomst’, maakt Delta gebruik van zijn kerncompetentie op het gebied van vermogenselektronica om belangrijke milieuprobleem vraagstukken aan te pakken, zoals klimaatverandering. Delta bedient haar klanten via de verkoopkantoren, R&D-centra en productiefaciliteiten verspreid over bijna 200 locaties op vijf continenten.

Nieuwe 3D Vision producten

Delta Electronics zal op de ‘World of Technology & Science’, de WoTS, zijn nieuwe producten ten tonele brengen. Een highlight is de nieuwe lijn van 3D Machine Vision producten. Het betreft een ToF (Time-of-Flight) camera reeks en een DMV-3D camera reeks.

Bij de ToF camera wordt gebruik gemaakt van tijdsbepaling tussen het uitgezonden licht signaal en het terugkomende, reflecterende licht signaal. Met dit tijdsverschil kunnen de 3 dimensies bepaald worden. Tevens wordt  deze technologie nu ook in de nieuwe generatie smartphones gebruikt.

Meetmethodieken

Bij de DMV-3D wordt gebruikt gemaakt van een 3-tal meetmethodieken. Allereerst wordt stereo vision gebruikt. Hiermee wordt bedoeld dat er gebruik wordt gemaakt van een 2-tal camera’s (vergelijkbaar met de ogen van een mens). Met deze meetmethodiek kan diepte worden onderscheiden.

Het tweede meetmethodiek is structured light technologie. Er wordt een bepaald licht patroon naar het object gestuurd.  Als laatste meetmethodiek is Dynamic programmable line scan. Het object wordt door middel van een line scan “afgetast” Deze drie meetmethodieken gecombineerd geeft een uiterst nauwkeurig beeld van het object.

Packaging, pick&place, agriculture en robots

Zowel ToF als DMV-3D kunnen ingezet worden in tal van applicaties, zoals verpakkingen, pick & place applicaties, agriculture applicaties en robot guiding. Beide reeksen camera systemen hebben zelfs een beperkte processor capaciteit beschikbaar voor u als machine bouwer, zodat er meer en beter efficiënt gebruik van kan worden gemaakt in uw nieuwe ontwikkelingen.

Ook op het gebied van servodrives, frequentieregelaars en motion controllers willen wij u de laatste ontwikkelingen tonen, zodat u met uw huidige en toekomstige machines  hiermee optimaal gebruik van kunt maken. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten in hal 11, Stand C062.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven