Ga naar hoofdinhoud

Dassault Systèmes verhuisd

De software en services van Dassault Systèmes worden gebruikt voor het ontwikkelen van innovaties in vrijwel elke marktsector (foto: Dassault Systèmes).

Softwareleverancier Dassault Systèmes is vanuit Maarssen naar ’s-Hertogenbosch verhuisd. Sinds 28 september is het Nederlandse kantoor gevestigd aan Utopialaan 25, in hetzelfde gebouw als het vorig jaar overgenomen Nederlandse softwarebedrijf Quintiq. Daarmee zet Dassault Systèmes tevens de volgende stap richting het integreren van beide bedrijven.

De software en services van Dassault Systèmes worden gebruikt voor het ontwikkelen van innovaties in vrijwel elke marktsector. Dat varieert van de automobiel- en vliegtuigindustrie tot en met diverse consumentenproducten, medische sector en retail. De afgelopen jaren is alle beschikbare functionaliteit geïntegreerd in het cloud-gebaseerde 3D Experience business platform.

De eerste helft van 2015 is de omzet van Dassault Systèmes met 16 % gegroeid tot bijna € 1,37 miljard. Het bedrijf verwacht de komende jaren succesvol te blijven groeien als gevolg van strategische investeringen op het gebied van 3D-printen, het Internet of Things en smart cities. In de Benelux richt de onderneming zich vooral op Business Transformation, Value Solutions en Professional Channel.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven