Ga naar hoofdinhoud

Cursussen Mikrocentrum over productontwikkelingsproces

Een maakbaar product ontwerpen, het uitvoeren van een tolerantieanalyse en tekenen volgens de norm zijn belangrijke aspecten van een efficiënt productontwikkelingsproces. Binnenkort starten bij Mikrocentrum onderstaande cursussen. Ze verschaffen u, als constructeur, de juiste competenties om uw vak succesvol uit te oefenen.

Maakbaarheid
Het is voor de constructeur van groot belang productietechnieken te kennen. Zo kunnen de mogelijkheden en onmogelijkheden ervan worden benut in het ontwerp. Dit draagt bij aan een optimaal en efficiënt productontwerp.
Tijdens deze cursus verschaffen specialisten u het benodigde inzicht in diverse productietechnieken voor metaal en hun invloed op kosten.

  • Utrecht, dinsdag 4 november 2014
  • Eindhoven, woensdag 12 november 2014


Tolerantieanalyse

Voorkom tolerantieproblemen door vooraf een tolerantieanalyse uit te voeren.
Tijdens deze cursus vergaart u de kennis en ontwikkelt u de vaardigheden die nodig zijn om tolerantierisico’s te analyseren en problemen te voorkomen.

  • Utrecht: woensdag 8 oktober 2014
  • Eindhoven: donderdag 9 oktober 2014

Vorm- en plaatstoleranties
Vorm- en plaatstoleranties brengen in elk productenpakket specifieke toepassings- en interpretatieproblemen met zich mee. Het genormaliseerde vorm- en plaatstolerantiesysteem biedt hiervoor, mits op de juiste wijze toegepast, steeds een oplossing. Tijdens deze cursus leert u dit systeem te interpreteren en functioneel toe te passen.

  • Utrecht dag: vrijdag 26 september 2014
  • Eindhoven avond: dinsdag 30 september 2014
  • Eindhoven dag: woensdag 1 oktober 2014

Er bestaat nu ook een Engelstalige variant van deze cursus

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven