Ga naar hoofdinhoud

Cursussen aandrijf- en besturingstechniek najaar 2015

De cursus aandrijven en besturen zorgt ervoor dat u een goed inzicht in- en overzicht over de diverse vakdisciplines ontwikkelt (foto: Mikrocentrum)

Door de diverse specialismen in aandrijf- en besturingstechniek is er een groeiende vraag naar personeel met een bredere kennis. Dit zien we zowel binnen machinebouw als bij mechatronische en/of robotica-systemen. In het najaar van 2015 organiseert Mikrocentrum weer diverse cursussen die dit kunnen bewerkstelligen.

Een van de cursussen die dit najaar gevolgd kan worden is de cursus Aandrijven en Besturen. Aandrijftechniek en besturingstechniek vindt u terug in de meest uiteenlopende bedrijfssectoren zoals machinebouw, voedings- en  genotsmiddelenindustrie, procesindustrie, discrete industrie, transportindustrie etcetera. Deze aandrijf- en besturingstechniektraining bestaat daarom uit een variëteit aan vakdisciplines. Kennis van verschillende vakgebieden smelten hierbij samen.

Aandrijven en besturen

De cursus aandrijven en besturen zorgt ervoor dat u een goed inzicht in- en overzicht over de diverse vakdisciplines ontwikkelt. Hierbij valt te denken aan onderwerpen als: aandrijven en besturen, pneumatiek, hydrauliek, interfacing, motion control, industriele netwerken, PLC’s, sensoren en opnemers.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven