Ga naar hoofdinhoud

CPU-modules voor C-DIAS besturingen

De EDGE besturingsgeneratie van Sigmatek (vertegenwoor-digd door SigmaControl) is uitgebreid met de CCP 521 en de CCP 531 die niet alleen worden gekenmerkt door hun compacte design (25 x 104 x 129 mm). Dankzij nieuwe processortechnologie wordt een hoge rekenkracht gecombineerd met laag energieverbruik.

Beide modules zijn voorzien van 1 Gb Flash en 64 Mb DDR RAM. Voor het remanente geheugen wordt 512 kb gereserveerd. De CCP 531 is de low-cost variant en heeft een USB 2.0 host interface voor programma updates of voor een toetsenbord. Bovendien is een USB apparaat beschikbaar als interface voor de programmering voor zowel CAN alsmede voor een ethernet online interfaceverbinding met higher-level systemen.

De CCP 521 biedt bovendien een Varan interface voor applicaties waarbij hard real-time communicatie wordt vereist. Het besturingssysteem, de applicatiesoftware en de gebruikersdata worden vastgelegd op een SD geheugenkaart. De compatibiliteit van de applicatiesoftware wordt voor de complete productfamilie gegarandeerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven