Ga naar hoofdinhoud

Copa-Data en Cosmo starten samenwerking

Het doel van deze partnership is om klanten een eenvoudige en veilige real-time verbinding op procesniveau te bieden met Microsoft Dynamics NAV en daarmee een naadloze informatiestroom op ERP-niveau en productie-omgeving te realiseren

Een nauwe samenwerking is gestart tussen de specialist voor automatiserings- oplossingen Copa-Data en Cosmo Consult, de pan-Europese Microsoft Partner voor de ERP-oplossing Microsoft Dynamics NAV.

In veel industriële bedrijven bestaat er nog steeds een kloof tussen de planning, het administratieve niveau en het productieniveau. Waardevolle informatie zoals proces- en productie data zijn veelal gefragmenteerd of worden slechts gedeeltelijk uitgewisseld. Alleen een volledige integratie van de twee werelden – ERP en proces niveau – kunnen een continue en consistente informatie-uitwisseling tussen productie, planning en besturing bieden, waardoor voor goed doordacht out planning een verfijnde corporate structuur gerealiseerd kan worden.

Meer consistentie en transparantie

Met de zenon software is het nu mogelijk om een eenvoudige en veilige real-time verbinding op procesniveau met Microsoft Dynamics NAV te maken. Informatie uit de productie kan snel worden verwerkt op administratief niveau en de vereisten van het ERP-systeem worden rechtstreeks op procesniveau geïmplementeerd.

Flexibele interface

De Microsoft Dynamics-Connector stuurt data van relevante processen naar ERP niveau via een bidirectionele interface en ontvangt daar vanuit ook besturingsinstructies. Bedrijven kunnen hierdoor rechtstreeks verbinding maken van procesniveau naar ERP-niveau en een compleet informatieoverzicht krijgen. Productiegegevens en gebeurtenissen in real-time worden beschikbaar en laten een snelle interventie toe.

Op deze manier kan er een optimalisatie plaatsvinden in materiële en personele investeringen, omdat productiegegevens onmiddellijk beschikbaar zijn. De Microsoft Dynamics Connector kan worden uitgevoerd als een onafhankelijke tool of in samenwerking met zenon als HMI/SCADA-systeem voor de visualisatie en besturing van industriële processen.

Gebundelde competenties

Het partnership van de twee bedrijven, Copa-Data en Cosmo Consult maakt gecombineerde markt activiteit en de optie om bevoegdheden te bundelen mogelijk. Gezamenlijk toegepaste projecten komen geïnteresseerde partijen en relaties ten goede.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven