Ga naar hoofdinhoud

Controllers voor automatisering

De Millenium 3, de derde generatie controllers van Crouzet kan dankzij twaalf jaar ervaring op het vlak van automatisering, een volledige oplossing vormen die tegenwoordig met nieuwe benamingen wordt aangeduid. Het assortiment Standard wordt nu ‘Essential’ genoemd en Custom-assortiment werd omgedoopt tot ‘Smart’.

De Millenium 3 Smart biedt in zijn eentje het beste van een controller met een maximum aan functies voor het realiseren van de meest geavanceerde toepassingen. De nieuwe 2.5-versie van het programeersoftware AC7 zorgt voor een goede doeltreffendheid van de grafische programmatie. Het realiseren van automatiseringsprojecten was nog nooit zo eenvoudig.

Millenium 3 Smart en het nieuwe programmeersoftware AC7 V2.5 zijn een combinatie van prestaties ten dienste van automatiseringen. De Millenium 3, een echte intelligente logische module, bestaat in tal van versies: compact, uitbreidbaar, een versie met een geïntegreerde printkaart of een ingegoten kaart. Daar komen meer dan tweehonderd sensormodellen en toebehoren bij, en verderook nog eens meer dan honderddertig functieblokken voor de realisatie van eenvoudige of geavanceerde automatiseringen.

Met de familie van logische controllers van de derde generatie Millenium 3 ontdekken bouwprofessionals, integrators en machinebouwers een zelfstandig aanbod waar kleine PLC’s alleen maar van kunnen dromen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven