Ga naar hoofdinhoud

Control Techniques en Leroy-Somer nu Emerson

Control Techniques en Leroy-Somer zijn beiden al meer dan 18 jaar onderdeel van Emerson Industrial Automation. Begin 2013 is Emerson Industrial Automation gestart met de wereldwijde integratie van beide werkmaatschappijen.

Met deze integratie wil Emerson haar positie wereldwijd verder vergroten en het brede productenprogramma van Control Techniques en Leroy-Somer als een totaaloplossing met een wereldwijde service en support organisatie inzet laten zijn van een verdere groei als Emerson Industrial Automation in veel industriesectoren (waaronder de process industry, manufacturing industry en marine & offshore).

Onder noemer Emerson

Met ingang van 1 januari 2014 zijn Control Techniques en Leroy-Somer onder de naam Emerson Industrial Automation samen te vinden in het pand van Control Techniques in Sliedrecht aan de Kubus 155 Vooralsnog blijven het twee identiteiten.De contactpersonen blijven ongewijzigd en bereikbaar op hetzelfde e-mailadres en per telefoon onder nummer 0184-420555.  De nieuwe combinatie leverttotaaloplossingen met motoren, regelaars, besturingen, generatoren, engineering, software, voorraad, 24/7 service en reparatie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven