Ga naar hoofdinhoud

Control Panel

De ETV 0851-I van Sigmatek (vertegenwoordigd door SigmaControl)  is ontworpen voor besturing, bediening en visualisatie van processen in industriële omgevingen. Door de uitvoering in bescherm-klasse IP65 is de voorzijde beschermd tegen vocht. Het compacte bedieningspaneel is daarmee geschikt voor gebruik in de voedingsmid-delen-, verpakkings- en farmaceutische industrie.

Het 8.4 ” TFT LCD kleurendisplay met een analog ‘resistive film’ glazen aanraakscherm zorgt voor bedieningsgemak en krachtige visualisatie. Het moderne eenvoudige front ontwerp past in elke machine. De van EDGE-technologie voorziene processor combineert hoge prestaties met weinig verlies. Opgenomen in de basisuitrusting van de fanless ETV 0851-I is 64 Mb DDR2 RAM.

Het interne geheugen voor remanente data is 512 kb. Een microSD geheu-genkaart wordt gebruikt als opslagmedium voor het besturingssysteem, de applicatie en gebruiker specifieke data (standaard 1 GB).  In het all-in-one panel zijn acht digitale in- en uitgangen geïntegreerd.

Alle interfaces bevinden zich aan de onderkant van het panel.  Ethernet, real-time Ethernet Varan bus, CAN-bus, USB en Mini USB zorgen voor hoge flexibiliteit en openheid in de machine topologie. Alle interfaces kunnen worden geprogrammeerd met de geïntegreerde Lasal engineering tool; besturing, positionering en visualisatieprojecten kunnen hierdoor eenvoudig worden ontwikkeld.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven