Ga naar hoofdinhoud

Conrad introduceert eigen merknaam voor elektronica

Een breed aanbod, goede bulkprijzen en geen minimum bestelhoeveelheid/-waarde zijn enkele voordelen van de nieuwe merknaam TRU Components.

Conrad Business Supplies introduceert met TRU Components een nieuwe merknaam voor actieve en passieve componenten, elektromechanica, kabels en draden. Het nieuwe merk staat voor kwaliteitsproducten die voldoen aan de eisen van professionele gebruikers, zoals engineers en designhuizen, R&D-medewerkers bij elektrische producenten en universiteiten. Ook ondernemers en bulkinkopers voor de automobiel- en medische industrie en de informatietechnologie behoren tot de doelgroep.

Voor de nieuwe merknaam ‘TRU Components – Parts for Your Ideas’ is Conrad voortdurend op zoek naar producenten en leveranciers wereldwijd. Om de klanten kwaliteit te kunnen bieden die aan de hoogste eisen voldoet, worden de producten gefabriceerd volgens de Duitse FBDI-standaard (Fachverband Bauelemente Distribution e. V.), gekocht en gedistribueerd met een gecertificeerde ESD-waarborg (Electrostatic Discharge).

Breed aanbod elektronica

Om een brede klantenkring (van ontwerpstudio’s tot grote ondernemingen) te kunnen laten profiteren van de voordelen van het nieuwe merk kunnen klanten kiezen uit individuele componenten, hoeveelheden voor pilot-series of complete oplossingen. Er gelden geen minimale waarde of bestelhoeveelheid maar wel staffelprijzen voor het volledige aanbod.

Als aanvulling op het uitgebreide aanbod producten ondersteunt Conrad Business Supplies haar klanten met consultancy. Op deze manier zet de onderneming haar technische customer service in om gebruikers te voorzien van de beste producten voor hun projecten.

TRU Components producten zijn binnen Europa en wereldwijd leverbaar via de webshop. De producten kunnen ook worden besteld via de klantenservice of bij lokale vestigingen. Alle producten worden geleverd in duurzame, klantvriendelijke verpakkingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven