Ga naar hoofdinhoud

Conrad en Rittal halen banden aan

Rittal biedt een complete modulaire oplossing, die behuizingen, klimatisering, stroomverdelingstechnologie en oplossingen voor IT-infrastructuur omvat (foto: Rittal).

Conrad Business Supplies heeft een uitbreiding van het aanbod productlijnen van Rittal aangekondigd. Er zijn nu 2000 nieuwe producten verkrijgbaar via het distributiebedrijf, waarmee het totaal op ruim 3000 artikelen komt. Het portfolio omvat nu het complete aanbod Rittal behuizingen, systeemoplossingen voor stroomverdeling, klimatisering en IT-infrastructuur. Ook de vrijstaande behuizing SE8 valt onder de overeenkomst.

De SE8 behuizing is volledig compatibel met het TS8-behuizing van Rittal en biedt een rendabele manier om meerdere configuratiemogelijkheden te realiseren. Deze nieuwe serie is geschikt voor diverse industriële toepassingen.

Conrad en Rittal

De ambitie van Conrad Business Supplies om een ‘one stop shop’-webwinkel aan te bieden, biedt zowel original equipment manufacturers (OEM´s) als technici in maintenance, repair & overhaul (MRO) de mogelijkheid om kosten en tijd te besparen bij het selecteren en bestellen van producten uit het Rittal aanbod.

Voor Rittal is Conrad Business Supplies een distributiepartner met een breed aanbod voor de doelmarkten. Door de overeenkomst biedt Conrad circa 3000 Rittal producten aan aan klanten in meerdere industriesectoren en met tal van eindtoepassingen.

 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven