Ga naar hoofdinhoud

Connector mobiele hydraulische systemen

De “Deutsch” connector MDC06-2 is de nieuwste telg in de familie van voorgeconfectioneerde ventielstekkers van Murrelektronik. Deze tweepolige connector wordt veel gebruikt in mobiele hydraulische systemen. Een geavanceerd vergrendelmechanisme zorgt voor tijdbesparing bij installatie en maakt de stekker goed bestand tegen trillingen en schokken.

Binnen de mobiele hydrauliek markt passen veel ventielfabrikanten momenteel hun aansluitingen aan. In plaats van de bewezen ventielstekker volgens DIN EN 175301-803 gebruiken ze nu de Deutsch connector aansluiting. Eén aspect wordt hierbij echter verwaarloosd, veel gebruikers hechten grote waarde aan een robuuste kabel en/of LED signalering.

De Deutsch connector MDC06-2 is een omspoten ventielstekker met een hoogwaardige PUR kabel, eventueel voorzien van een LED. Hiermee is hij geschikt voor mobiele hydraulische toepassingen en een werkelijk alternatief voor de reeds bewezen ventielstekkers.

De MDC06-2s is 100% compatibel met de Deutsch-connector DT06-2s. De aderdoorsnede is 2 x 0,75 mm2. De connector heeft beschermingsgraad IP67 en is verkrijgbaar in een uitvoering met en zonder LED.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven