Ga naar hoofdinhoud

Configurator voor veiligheidsschakelingen

Met de nieuwe PNOZmulti configurator van Pilz kunnen ontwerpers hun veiligheids-schakeling efficiënter configureren. Het maken van macro’s is eenvoudig: delen van een opgestelde configu-ratie worden met één muisklik samengevoegd tot macro-elementen. Deze zijn vervolgens voor alle verdere configuraties beschikbaar in de macrobibliotheek.

Eén keer maken, en telkens opnieuw gebruiken levert een besparing in tijd op en de kwaliteit blijft altijd gelijk. Complexe projecten worden overzich-telijk en dat spaart tijd bij diagnose en foutoplossing. Snelle support want men verzendt alleen macro’s – niet de volledige projectconfiguratie. De know-how wordt beschermd omdat de macro’s kunnen worden beveiligd tegen lezen en schrijven.

De configurator heeft een import- en exportfunctie. Door de mogelijkheid de macro’s te bewerken in de editor verkort men de engineeringtijd en worden kosten bespaard.

De PNOZmulti Configurator is te downloaden via de webshop van Pilz. De software werkt in demomodus en kan door aanschaf van een licentie-sleutel worden uitgebreid tot een volledige versie. Wie al een licentiesleutel heeft, moet er rekening houden dat hij voor deze versie 8 een nieuwe upgradelicentie moet aanschaffen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven