Ga naar hoofdinhoud

Compacte switch

Met de Logo! CSM 230 en CMS 12/24 compact switch modules van Siemens Industry Automation kunnen logicamodules in de Logo! productlijn worden uitge-breid met extra Ethernet-interfaces en flexibel op Ethernet netwerken worden aangesloten. Het ontwerp van de nieuwe switches is gelijk aan de Logo!-serie en maakt naadloze en ruimte-besparende montage mogelijk.

De CSM 230 is geschikt voor 110 V en 230 V wisselspanning, terwijl de CSM 12/24-versie werkt bij 12 V en 24 V gelijkspanning. Beide modellen hebben elk vier RJ45-poorten. Drie poorten bevinden zich aan de onderzijde en de vierde is in het voorpaneel geplaatst, voor het snel aansluiten van programmeerapparatuur.

De unmanaged switches kunnen twee Logo! modules met elkaar verbinden, of aansluitingen realiseren voor aanvullende componenten, zoals HMI panels of programmeerapparatuur.

De nieuwe switch-modules zijn net als de Logo! Logicamodules geschikt voor een scala van toepassingen in verschillende bedrijfstakken en kunnen ook autonoom worden gebruikt voor aansluiting op alle mogelijke Ethernet apparatuur.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven