Ga naar hoofdinhoud

Compacte PC-besturing

De nieuwe CX9020 Embedded PC van Beckhoff is een compacte, state-of-the-art PC-besturing. De ventilatorloze CX9020 is uitgerust met een krachtige 1 GHz ARM Cortex A8 processor en is geschikt voor een brede serie PLC en Motion Control applicaties in kleine en middelgrote machines, systemen of gebouwen.

Een multi-interface kan, indien nodig, af fabriek worden geconfigureerd, die ruimte biedt voor tal van optionele uitbreidingen, van audio interface tot de aansluiting van veldbus meesters of slaves. De CX9020 is een via DIN rail te monteren controller met state-of-the-art componenten: ARM Cortex A8 CPU en microSD kaart met grote opslagcapaciteit en compact design.

De Embedded PC integreert een CPU, tal van IT verbindingsoplossingen en optionele interfaces, een voeding en een directe I/O interface voor Beckhoff I/O systemen, alles in een compacte behuizing. De CX9020 detecteert automatisch de verbonden bus terminals (K-bus) of EtherCAT terminals (E-bus) en schakelt over naar de betreffende modus. De CX9020 CPU heft toegang tot een 1 GB intern DDR3 RAM. Het wordt geleverd met een 256 Mb microSD-kaart voor het besturingssysteem.

Een gratis microSD kaartslot kan worden gebruikt voor bijkomende operatorkosten. Bovendien zijn 128 kb NOVRAM beschikbaar voor gegevensopslag bij een stroomstoring. De basisversie van de CX9020 wordt gekenmerkt door twee 10/100 Mb/s Ethernet poorten (interne switch), vier USB 2.0 aansluitingen en een DVI-D interface. De multi-optionele interface maakt de integratie mogelijk van een extra interface, bijvoorbeeld voor EtherCAT (slave only), Profinet, Ethernet/IP, Profibus, CANopen, DeviceNet, seriële interface (RS232/RS422/RS485) of audio.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven