Ga naar hoofdinhoud

Compacte I/O-modules

De I/O-modules van de serie APG van Horner (vertegenwoordigd door Duran-matic) zijn opgebouwd volgens het ‘Sliced I/O’ principe en leverbaar voor Ethernet, Profibus en het eigen CANbus protocol CsCan. De modules combineren een hoge mate van flexibiliteit met high speed netwerken.

Ze zijn naadloos te combineren met alle Horner ‘all-in-one’ controllers, die hiermee op een snelle en adequate manier van extra in- en uitgangen in het veld kunnen worden voorzien. Maar vanwege de aanwezigheid van bekende protocollen zoals Profibus DP en Modbus/TCP kunnen ze goed met vele andere besturingen van andere leveranciers worden gebruikt.

De DIN-railmodules worden met 24 V gelijkspanning gevoed en worden eenvoudig aan elkaar geklikt. Een interne bus verzorgt de voeding en onderlinge communicatie. Het is hierdoor eenvoudig een al bestaande configuratie uit te breiden. Er zijn modules voor digitale en analoge in- en uitgangen. Ook signalen van PT100 opnemers en thermokoppels kunnen worden verwerkt.

Elk basisstation kan acht modules bevatten met een maximum van 256 digitale en 32 analoge punten. Door de afzonderlijke sets eenvoudig te koppelen, kan er een netwerk van maximaal 2048 digitale en 512 analoge I/O-punten worden opgebouwd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven