Ga naar hoofdinhoud

Compacte hydraulische wielaandrijving

Bonfiglioli, in Nederland vertegenwoordigd door Elsto,  breidt het programma wielaandrijvingen uit met de 600WT serie aandrijvingen, gebaseerd op een nieuwe axiale plunjermotor. De 606WT combineert beproefde mechanische systemen met een nieuwe geïntegreerde motor met zwenkplaat met een verplaatsing van 68 cm3/omw. De wielaandrijving is daarmee een geschikte keuze voor landbouwmachines met gesloten kringlopen, zoals zelfrijdende sproeimachines.

In deze aandrijving, met een uitgaand koppel van maximaal 17.000 Nm, is de Th68 axiale plunjermotor ingebouwd. De motor is ontworpen voor een continue druk van 450 bar en een maximale volumestroom van 160 l/min. De Th68 is bovendien geschikt voor ‘zero displacement’.

Als extra functies heeft de 606WT wielaandrijving een tweestanden hydraulische slagvolumeregeling of als alternatief een elektrische proportionele continu variabele regeling met ingebouwde snelheidssensor. Mechanische ontkoppeling, een geïntegreerde houdrem, hydraulische veerdrukrem of dynamische rem inclusief inspectieopening, zijn eveneens als optie leverbaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven