Ga naar hoofdinhoud

Compacte en robuuste computer

Eurotech (vertegenwoordigd door B.E.S.D.) introduceert de DynaVIS 10-00, een robuuste EN50155 compatibele computer voor mobiele toepassingen. De in de DynaVIS toegepaste Intel Atom processor, zorgt voor een laag stroomverbruik, compacte afmetingen en is bestand tegen mechanische invloeden en grote temperatuur verschillen die vaak voorkomen in ruwe omgevingscondities.

De DynaVIS biedt een uitgebreide set aan communicatiemogelijkheden, die nodig zijn in de hedendaagse voertuiginstallaties.

De DynaVIS 10-00 biedt aan connectiviteit, WiFi, 3G mobiele netwerk, Gigabit Ethernet, een 5,7″ touch screen panel, een high performance GPS en een aantal voor voertuig specifieke interfaces zoals galvanisch gescheiden I /O, seriële poorten, USB en Odo-meter ingang.

Tevens kan gebruik worden gemaakt van de combinatie van Everyware Software Framework (ESF) voor een snelle en betrouwbare applicatieontwikkeling en Everyware Device Cloud om eenvoudig embedded apparaten te integreren in IT-business applicaties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven