Ga naar hoofdinhoud

Compacte all-in-one controller

De compacte XLt controller van Horner (vertegenwoordigd door Duranmatic) met standaard een resistief touchscreen, is voor veel bedrijven een aangenaam en veel gebruikt systeem. Vanwege het transflective LCD display is de controller geschikt voor zowel binnen- als buitenopstellingen. Zelfs in het directe zonlicht is het display goed te lezen.

In de landbouw-, olie- of gasindustrie is de XLt een veel gebruikte controller. Behalve het grafische display (160 x 128 beedlpunten) is de XLt standaard voorzien van een SD-kaartslot voor data opslag. De controller is leverbaar in vier uitvoeringen met verschillende I/O-configuraties (digitale en analoge ingangen zijn standaard aanwezig) en één zonder I/O-configuratie.

De opslagcapaciteit varieert van 256 kb intern geheugen tot 2 Gb extern via een MicroSD kaart. De XLt controller wordt geprogrammeerd met Cscape IEC-61131 software met alle vijf programmeertalen. Behalve RS232 en 485 is een CAN-poort standaard op de XLt aanwezig, waarmee CsCan, CANopen en nu dus ook J1939 worden ondersteund. Een Ethernet module is als optie beschikbaar.

Een single point verbinding via CsCan maakt een communicatie tussen computer en meer controllers mogelijk. Enkele opvallende kenmerken zijn de add-on module mogelijkheden van GSM, GPRS, PSTN Modem, Ethernet of zelfs GPS ontvanger. De toelaatbare omgevingstemperaturen lopen van -10ºC tot +60°C.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven