Ga naar hoofdinhoud

Compact 7-inch multi-touch panel voor bevestiging op de draagarm

Compact 7-inch multi-touch panel bevestiging op de draagarm: de ETT 7321 van Sigmatek. (Foto: Sigmatek)

Sigmatek voegt een nieuwe HMI aan het assortiment toe; de ETT 7321. Een touchscreen specifiek ontworpen voor VESA75-arm bevestiging waardoor deze flexibeler op machine of systeem kan worden geplaatst.

Het compacte Multi Touch bedieningspaneel (PCT – capacitive touch) is uitgerust met een 7-inch TFT LCD-kleurendisplay (800 x 480 pixels) en LED-achtergrondverlichting. De hmi wordt standaard geleverd met een EDGE2-technology processor, 256 MB intern programma- en data opslag (DDR3 RAM) en 512 MB NAND flash. Een USB 2.0 en een M12 interface voor voeding en Ethernet zijn geïntegreerd. Zoals alle Sigmatek hmi’s met processor ondersteunt dit multi touch paneel ook OPC UA communicatie.

Positionering

De ETT 7321 heeft IP65 rating aan de voorzijde en IP54 aan de achterzijde. Het voordeel van een draagarm is dat de operator het paneel zo kan positioneren dat hij altijd de bewuste toepassing in het zicht heeft. Het elegante glazen display wordt omsloten door een 5mm robuust aluminium frame in zwart, waardoor de fanless HMI ook qua uitstraling mooi oogt. Met het gebruik van de Objectgeoriënteerde software tool LASAL is het engineeren van de visualisatie comfortabel en zeer flexibel.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven