Ga naar hoofdinhoud

Communicatiemodule CMK2000 verbindt LOGO! 8 met KNX

De LOGO! communicatiemodule CMK2000 maakt het mogelijk om LOGO! 8 te integreren in automatiseringsystemen voor gebouwen (Siemens)

De LOGO! communicatiemodule CMK2000 maakt het mogelijk om LOGO! 8 te integreren in automatiseringsystemen voor gebouwen, middels het KNX communicatieprotocol. Dit open protocol wordt toegepast in gebouwautomatisering en domotica. LOGO! is ontworpen voor kleinere automatiseringstaken en kan men in combinatie met de CMK2000 gebruiken bij bewaking, toegangscontrole, airconditioning, verlichtingen en zonwering.

De LOGO! KNX module CMK2000 communiceert via Ethernet met LOGO! 8. Het stuurt sensordata uit KNX busdeelnemers naar de logicamodule, waar ze worden gecombineerd met logische functies. LOGO! stuurt opdrachten/commando’s naar de KNX actuatoren via de communicatiemodule. Er kunnen tot wel 50 KNX communicatie-objecten worden geconfigureerd, en in het LOGO! programma worden gekoppeld aan bijvoorbeeld tellers, setpoints en parameters voor automatiseringsoplossingen.

LOGO! 8 stelt ook zijn eigen functionaliteit beschikbaar aan de KNX componenten via de communicatiemodule. In de maximale LOGO! hardware-configuratie heeft men beschikking over 24 digitale ingangen, 20 digitale uitgangen, 8 analoge ingangen en 8 analoge uitgangen. Verder zorgt LOGO! 8 ook voor tijdsynchronisatie naar de diverse deelnemers in het KNX systeem.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven