Ga naar hoofdinhoud

Communicatiekaart voor Profibus

De nieuwe communicatie-kaart V100-17-PB1 van Unitronics (vertegenwoor-digd door Isotron Systems) is beschikbaar voor de Vision350- en Vision130-serie PLC’s. Met deze kaart en een eenvoudig te gebruiken functieblok kunnen genoemde PLC’s als slave met een GSD bestand in een Profibus DP netwerk worden geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat de PLC kan worden geïntegreerd voor toepassingen in een Profibus netwerk, onder Profibus-master apparaten.

Alle PLC’s bevatten een ingebouwd, gebruiksvriendelijk bedieningspaneel en een breed scala aan in-en uitgangen en gratis utility programma’s.Met de communicatiekaart kunnen de genoemde PLC’s als distributed slaves in een reeds bestaand Profibus netwerk. Voordelen daarvan zijn lage kosten, weinig programmeertijd, geringe kastruimte en minimale bedrading. De uitbreidingskaarten kunnen op de PLC zelf of op afstand worden gemonteerd (tot 1000 m).

Behalve de nieuwe uitbreidingskaart voor Profibus zijn er communicatie-mogelijkheden voor TCP/IP Ethernet, GSM/SMS, Modbus en CANopen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven