Ga naar hoofdinhoud

Communicatie controller

De Speedy communicatie controllers van Eurotherm zijn te gebruiken om standaard frequentieregelaars en gelijkstroomregelaars geschikt te maken voor toepassing in complexe aandrijfsystemen. Hierbij valt te denken aan wikkelapplicaties, hijstoepassingen, baanspanningsregeling en master-slave aandrijvingen.

De intelligente controllers hebben decentraal de leiding over één aandrijving en communiceren onderling via een Ethernet (Modbus TCP/IP) netwerk. Voor communicatie met de frequentieregelaars maken zij gebruik van RS-485 (Modbus RTU master). De Speedy controllers zijn uitgevoerd zonder in- of uitgangen; remote I/O is mogelijk via de in- en uitgangen van de frequentieregelaars. Verder is toegang op afstand mogelijk via internet (IP addressing) voor onder meer bediening, configuratie en diagnose.

Configuratie
Via één software platform zijn de Speedy controllers volledig grafisch te configureren met behulp van functieblokken en ‘drag&drop’ connecties. Een bibliotheek biedt verschillende voorgeconfigureerde functieblokken voor verschillende aandrijftoepassingen.

De controller betrekt zijn voeding via Power over Ethernet (PoE, IEE802.3) en voldoet aan CE en UL standaards.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven