Ga naar hoofdinhoud

Cloud-based ontwerptool

Autodesk Inc heeft Autodesk Fusion 360 gepresenteerd, een op zichzelf staande cloud-based methode voor 3D-modellering. Met Autodesk Fusion 360 kunnen ontwerpers en engineers 3D-productontwerpen creëren en met anderen samenwerken in de cloud.

De cloud-technologie achter Autodesk Fusion 360 biedt iedereen, ongeacht locatie en tijdstip, toegang tot alle benodigde data, vanaf nagenoeg ieder mobiel apparaat en elke webbrowser. Autodesk Fusion 360 ondersteunt een open ontwerpomgeving, waardoor ontwerpers CAD-data uit ongeveer iedere denkbare bron in hun ontwerpen kunnen integreren en wijzigen.

Autodesk Fusion 360 maakt gebruik van het Autodesk 360 cloud-based platform en vormt een aanvulling op Autodesk’s cloud-aanbod voor werktuigbouwkundigen. Dit aanbod omvat verder nog Autodesk PLM 360, een cloud-based methode voor product lifecycle management, en Autodesk Simulation 360, een verzameling simulatietools die in de cloud draaien.

Autodesk Fusion 360 is een veelomvattende productontwerptool dat zich richt op ontwerpers in het MKB. De tool biedt een oplossing voor alle aspecten van industrieel en mechanisch ontwerp en combineert deze met de ongelimiteerde toegang tot data en de collaboratieve en sociale ontwikkelingsopties die kenmerkend zijn voor de cloud.

Autodesk Fusion 360 kan bovendien worden gebruikt bij geavanceerde werkzaamheden zoals het opzetten van mockups, simulaties, PLM en rendering. Dankzij zijn intuïtieve interface biedt Autodesk Fusion 360 een compleet nieuwe gebruikservaring, die zich aanpast aan de rol en aan de mate van ervaring van de gebruiker.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven