Ga naar hoofdinhoud

CANopen module voor ET200S

In nauwe samenwerking met Siemens heeft HMS Industrial Networks een kant-en-klare geïntegreerde CANopen-Master/Slave-module voor de Simatic ET200S-familie ontwikkeld. De 1 SI CANopen module maakt de aansluiting van CANopen netwerken aan decentrale ET200S periferie-systemen mogelijk.

De module wordt eenvoudig in een ET200S standaard rack gestoken en kan met alle andere Siemens modules uit de ET200S familie worden gecombineerd. Via de Profinet respectievelijk Profibus buskop van Siemens kan de nieuweling worden gebruikt in combinatie met veel automatiserings- en besturingssystemen van Siemens (Simatic, Simotion, Sinumerik).

Dankzij de 1 SI CANopen module is een eenvoudige integratie van CANopen systemen in de Siemens-wereld mogelijk. Toepassingen zijn uiteenlopende typen machines en automatiseringssystemen waar via CANopen aangestuurde aandrijvingen worden gebruikt in combinatie met Siemens PLC’s. De module is ook geïntegreerd in Step 7, zodat de engineeringsinspanningen minimaal zijn. De configuratie van de CANopen master gebeurt via een separate CANopen configuratietool. HMS Industrial Networks wordt in Nederland vertegenwoordigd door Hescon.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven