Ga naar hoofdinhoud

Breedbeeld tablet PC voor in- en outdoor

De nieuwe waterdichte en stofvrije CF-D1 Toughbook tablet van Panasonic (vertegenwoordigd door Koning & Hartman) heeft een 13,3” scherm met een I5-2520M (2,5 GHz) processor van Intel in combinatie met een HD3000 grafische chip, die garant staat voor een goede grafische performance. De tablet PC is fully rugged, daar de behuizing gemaakt is van een magnesium legering.

Het scherm is resistive touch en heeft een anti scratch laag, zodat hij bestand is tegen krassen en een thermische reflective coating zodat het scherm buiten goed afleesbaar is. Het scherm is ook met handschoenen aan te bedienen. De tablet wordt geleverd als een outdoor versie met een scherm resolutie van 1000 nit en een indoor versie van 400 nit.

De randen van de tablet zijn afgerond, zodat hij bestand is tegen een val. De PC is IP65 gekwalificeerd, dus stofvrij en waterdicht en werkt negen uur op een batterij. De tablet heeft drie USB poorten, een LAN en een seriële poort en een tweede LAN of robuuste USB is optioneel. Hij heeft een 1.3 Megapixel camera (3 Megapixel camera aan de achterkant is optioneel). Ook een 3G versie (GPRS/UMTS/HSPDA) en GPS is een optie.

Voor deze tablet zijn veel accessoires beschikbaar, zoals een desktop port replicator (versie met en zonder DVD drive) en een cradle voor inbouw in een voertuig.

Deze tablet kan worden toegepast in:

  • automotive markt
  • machine maintenance
  • veld PC
  • openbare orde en veiligheid (brandweer, politie, ambulance).

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven