Ga naar hoofdinhoud

Brandstofadditieven

PDN Fuel Solutions introduceert een aantal producten die een betere verbranding van brandstoffen bevorderen. De Cyrus producten verbeteren het motorvermogen en verminderen het brandstofverbruik bij benzine- en dieselmotoren. Bij regelmatig gebruik hiervan nemen de onderhoudskosten af en wordt de levensduur van de verbrandingsmotor verlengd. Tenslotte zorgt een lagere emissie-uitstoot voor een positieve bijdrage aan het milieu.

Door gebruik van deze producten zal de CO2-reductie evenredig zijn met de besparing van brandstof en zullen de roet- en NOx-waarden afnemen. Door de economische onzekerheden die ook de industrie treffen is PDN ervan overtuigd dat juist nu brandstofbesparing aantrekkelijk is voor industriële omgevingen waar machines en systemen in combinatie met generatorsystemen werken op basis van benzine en diesel. Behalve voor de indsutrie zijn Cyrus Fleet en Cyrus Eradicate ook interessant voor de bouw en wegenbouw.

Behalve de verhoging van de temperatuur in de cilinder tijdens het ontstekingstijdstip zorgen de additieven voor verbetering van de brandstofpluim uit de verstuiver . Het door condensvorming altijd aanwezige water in de brandstoftank wordt opgenomen door het Cyrus product, dat er ook voor zorgt dat alle motoronderdelen in de brandstoftoevoer en de verbrandingsruimte worden gereinigd. Cyrus Eradicate wordt ingezet bij de eenmalige reiniging van de voorraadtank voor dieselolie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven