Ga naar hoofdinhoud

Box PC met Intel Core i processor

De Automation PC 910 van B&R Industriële Automati-sering is een Box-PC waarin de Intel Core i processor van de derde generatie is toe-gepast. Core i3, Core i5 en Core i7 CPU’s met maximaal vier kernen gecombineerd met de QM77-Express chip-set dragen bij aan de pres-taties van deze industriële PC’s.

De gebruiker van de Box PC heeft de mogelijkheid om CPU prestaties vrij te combineren met basissystemen van verschillende grootte. Zo is bijvoorbeeld een Quadcore CPU in een 1-slots behuizing te integreren of een Single Core Celeron in een 5-slots behuizing.

De verdere PC-infrastructuur is eveneens toegesneden op een hoge rekencapaciteit en een optimaal datatransport. Bij de Automation PC 910 neemt een (op Serial ATA gebaseerde) CFast-kaart de taak over van de voorheen gebruikte CompactFlash kaart. Verder combineert de industriële PC compacte datadragers op basis van CFast met standaard PC-drives zoals Solid State Drives of harddisks.

De Box PC voorziet tot slot in twee Gigabit Ethernet aansluitingen, een seriële en verder modulaire seriële interfaces zoals RS485 of CAN en USB 3.0-interfaces.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven