Ga naar hoofdinhoud

Borstelloze gelijkstroommotor

Portescap heeft het programma Ultra EC borstelloze motoren uitgebreid met de 22ECP35 tweepolige borstelloze gelijkstroommotor. De borstelloze, groefvrije en op kosten geoptimaliseerde motoren bieden 30% meer continu koppel en 100% meer vermogen ten opzichte van vergelijkbare motoren. Dit zonder afbreuk aan de probleemloze werking en lange levensduur die men van een borstelloze gelijkstroommotor mag verwachten.

De 22ECP35 borstelloze gelijkstroommotor is voorzien van Portescaps´ gepatenteerde Ultra spoeltechnologie. Deze zorgt voor een hoog koppel en maximale vermogensdichtheid en beperkte kernverliezen over een breed scala aan bedrijfstoerentallen, zonder wrijving en borstelslijtage. Het model kan worden aangepast aan de meeste toepassingen in de medische en industriële markten en verbetert de levensduur en betrouwbaarheid van apparaten zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen en de machinedoorvoer.

Gelijkstroommotor

De nieuwe BLDC is een geschikte keuze voor toepassingen zoals krachtige accuhandgereedschappen, fabrieksautomatiseringsapparatuur zoals elektrische grijpers, humanoïde robots, laboratoriumautomatiseringsapparatuur, disposable medische hulpmiddelen, automatiseringsactuatoren en toepassingen met restricties wat betreft lengte.

De 22ECP is leverbaar in uitvoeringen met lengtes van 35 mm, 45 mm en 60 mm, met Hall-sensoren en met in totaal vier verschillende spoelen om te kunnen voldoen aan snelheids- en spanningseisen. Op verzoek levert de fabrikant opties voor productaanpassing, waaronder tandwielkasten, encoders, spoelvariaties en mechanische interfaceaanpassingen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven