Ga naar hoofdinhoud

Biesheuvel Groep breidt verder uit met Roelofs Meetinstrumenten

Roelofs Meetinstrumenten versterkt de Biesheuvel groep, v.l.n.r. Richard Roelofs, Meino Noordenbos, Ingrid Roelofs (foto: Biesheuvel)

Roelofs Meetinstrumenten te Veenendaal versterkt de Biesheuvel groep. Het bedrijf gaat als zelfstandige activiteit opereren binnen TCB Komeetstaal, een Business Unit van de Biesheuvel Groep. 

Roelofs Meetinstrumenten is al meer dan 55 jaar een consulterend distributeur, die meetsystemen en meetmiddelen importeert voor de geometrische meettechniek. Het gaat hierbij om gevoelige productietoepassingen – waar men volcontinu het meten=weten principe toepast – in de professionele meetkamer en in de precieze productie omgeving. het bedrijf is vertegenwoordiger van onder andere de merken Marcel Aubert, Diatest, Feinmess Suhl, Kordt, L&W, Opus, Sylvac, Tesa Technology,  Trimos en  Wyler. Natuurlijk verkoopt men ook Mitutoyo en Mahr.  Door de specialistische ondersteuning van leveranciers kan Roelofs Meetinstrumenten klanten uitstekend adviseren bij het vinden van oplossingen voor meetproblemen.

Familiebedrijf

Richard Roelofs, eigenaar Roelofs Meetinstrumenten: “Als klein familiebedrijf hebben wij in meer dan 55 jaar onze positie op de markt verankerd. Om de toekomst met vertrouwen tegemoet te blijven zien en onze werkzaamheden uit te breiden op hetzelfde niveau als de klant en leverancier van ons gewend zijn, zijn wij zeer content met de keuze van Biesheuvel Groep B.V. om Roelofs Meetinstrumenten te integreren. Wij zien het als een uitdaging om meer klanten via het netwerk van Biesheuvel Groep B.V. te kunnen adviseren en oplossingen te creëren door middel van het uitgebreide gamma aan A-merken. In onze showroom verzorgen wij demonstraties en in de seminarruimte kunnen presentaties en workshops worden gegeven om de relaties op de hoogte te brengen van de laatste nieuwe productontwikkelingen.”

TCB Komeetstaal

Meino Noordenbos, Algemeen Directeur Biesheuvel Groep B.V.: “Roelofs Meetinstrumenten gaat als zelfstandige activiteit opereren binnen de TCB Komeetstaal, Business Unit van Biesheuvel Groep B.V. TCB Komeetstaal adviseert, biedt service en levert hoogwaardige tools voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. TCB Komeetstaal vertegenwoordigt een totaal assortiment van A-merken voor tools, tooling en meettechniek. Roelofs Meetinstrumenten zal TCB Komeetstaal verrijken met haar specifieke kennis en kunde op het gebied van installatie en gebruik van meetinstrumenten. Mahr en Mitutoyo welke wij al vertegenwoordigen passen erbij.”

Biesheuvel Groep B.V. is  vanuit  35 vestigingen actief op de Nederlandse en Belgische markt. Het assortiment van ruim 800.000 producten en services is  onderverdeeld in: Aandrijftechniek incl. Elektrische & Mechanische Aandrijvingen, Lineair Techniek, Pneumatiek & Hydrauliek, Flow & Sealing, Fittings, Tooling & Verspaning, Gereedschappen, Safety, Kunststoffen, Lastechniek, Bevestiging & Montage techniek, Reiniging & Industrial Supplies.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven