Ga naar hoofdinhoud

Bewakingsrelais

Het Sirius 3RR2 applicatiebewakingsrelais van Siemens kan direct worden aangesloten op de motorgroep door hem rechtstreeks onder de magneetschakelaar aan te sluiten. Te hoge of te lage stroom, draadbreuk, fase-uitval, gebroken V-snaar of geblokkeerde lopende band kunnen hierdoor snel worden gedetecteerd en gesignaleerd. De relais zijn beschikbaar in twee versies: het tweefase model met simpele instelling via potentiometers en het driefase model met uitgebreide instelling via het display.

Alle diagnose meldingen worden hierbij overzichtelijk weergegeven op het display. Dankzij het brede bereik van de stuurspanning (24-240 V) en slechts twee varianten in het gebied tot 40 A, kan een breed scala aan toepassingen worden afgedekt met een minimum aan varianten.

Met het relais beschikt de gebruiker over één component voor het bewaken op over- en onderstroom, fase-uitval/volgorde, geïntegreerd direct in de motorgroep. Er zijn analoog of digitaal instelbare uitvoeringen met vrij te configureren waardes / vertragingstijden. Er zijn slechts twee versies tot 40 A. De Sirius 3RR2 is voorzien van een statusmelding op het display, een digitale uitgang voor waarschuwing en een wisselcontact voor afschakeling.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven