Ga naar hoofdinhoud

Besturingssoftware voor onderwijs

National Instruments in-troduceert LabView for Lego Mindstorms, een voor het onderwijs ontwikkelde versie van zijn professionele LabView grafische systeem-ontwikkelingssoftware. De software is ontwikkeld voor het Lego Education robotica-platform en kan door mid-delbare scholieren in de klas of bij wedstrijden worden gebruikt.

LabView for Lego Mindstorms is een onderwijstool waarmee scholieren Mindstorms NXT robots grafisch kunnen besturen en programmeren met dezelfde software die ook door wetenschappers en ingenieurs wordt gebruikt. De programmeeromgeving is bedoeld voor middelbare scholen en vormt een aanvulling op de reeks Lego Education robotics platformen, waaronder Lego Education WeDo software voor lagere scholen en de Lego Mindstorms Education NXT software voor middelbare scholen.

LabView for Lego Mindstorms is geoptimaliseerd voor het gebruik in de klas en omvat instructievideo’s, tutorials en onderwijsmaterialen die zijn ontwik-keld voor scholieren en docenten die gebruik maken van Lego Mindstorms Education en Tetrix van Pitsco.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven