Ga naar hoofdinhoud

Besturingspaneel voor robotica en handling

Het mobiele HGT 834 bestu-ringspaneel van Sigmatek (vertegenwoordigd door SigmaControl) biedt een complete oplossing voor robotica en handling applicaties. Dit panel combineert besturing, visualisatie en bediening in één apparaat. Met de high-performance, low-loss EDGE technology processor kan de HGT-834 ook de periferie-modules van een machine of systeem besturen zoals bij transportbanden.

Het besturingspanel bestaat uit een 8.4″ TFT kleurendisplay met aanraak-scherm en tien functietoetsen met LED’s. Met deze toetsen kunnen frequent benodigde functies worden geprogrammeerd en aangeroepen . Als opslagmedium voor het besturingssysteem, de software en data wordt een micro SD-kaart gebruikt.

De HGT 834 is uitgerust met diverse communicatie-interfaces: USB, Mini-USB, Ethernet, hard real-time Ethernet Varan bus en CAN. Veiligheids-functies zoals een driefase bevestigingsknop, een noodstopknop en sleutelschakelaars zijn geïntegreerd. Handmatige bediening van de machine in de gevaarlijke zone is alleen mogelijk met de middelste instelling van de bevestigingsknop. Alleen door het volledig indrukken of loslaten van de knop, stopt de machine.

Varan realiseert buscyclustijden onder de 100 µs met minder dan 100 ns jitter en biedt zo het vereiste determinisme voor toepassingen met snelle bewegingen. Dankzij de Hot-Plug mogelijkheid van Varan kunnen zelfs extra componenten worden geïntegreerd tijdens de real-time verwerking. De HGT 834 heeft een compact ontwerp en een robuuste kunststof behuizing (beschermingsklase IP54) van 270 mm x 250 mm x 65 mm.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven