Ga naar hoofdinhoud

Besturingspaneel met tactiel aanraakscherm

SigmaTek (vertegenwoordigd door SigmaControl) lanceert een besturingspaneel met een tactiel aanraakscherm. Bij het aanraken van het scherm wordt een trilling afgegeven. Gebruikers ontvangen dus een duidelijk feedback zelfs wanneer zij, zoals vaak het geval is, zich meer op de machine dan op het scherm richten. De bediening is daarmee eenvoudiger en intuïtiever.

De haptische waarneming van het aanraakscherm kan vrij en individueel worden geconfigureerd (het volledige scherm is haptisch, verschillende trillingen en akoestische modussen zijn beschikbaar). De grafische weergave wordt getoond op een 19” TFT kleuren display.

Dankzij de krachtige CPU (Intel Atom) is de ETV 1941 geschikt voor veeleisende toepassingen. Als opslagmedium kunnen twee Compact Flash kaarten worden toegepast. Alle belangrijke interfaces zijn aanwezig: twee USB 2. 0 aansluitingen (zijkant en achterzijde), Ethernet en RFID (voorzijde).

De RFID-lezer maakt een eenvoudige gebruikersidentificatie via een RFID-tag mogelijk. De voorzijde van het scherm is geïmplementeerd met IP65 bescherming. Het bedieningspaneel met tactile terugkoppeling  is geschikt voor montage in een schakelkast, aan de muur of geïntegreerd in een boom- of zwenkarmbehuizing.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven