Ga naar hoofdinhoud

Besturing voor industriële wasmachine

De ontwikkeling van het be-sturingsplatform van E.D.&A. voor industriële wasmachi-nes, drogers en strijkauto-maten is gebaseerd op een krachtige ARM microcon-troller en werkt met een RTOS (Real Time Operating System). Voor de bedie-ningsinterface kan worden gekozen tussen een TFT (5,7“ of 3,5“) of een LCD display (240 x 128 beeld-punten). Het besturings-platform is gemakkelijk uit te breiden met WiFi en andere communicatietechnologieën.

Dit platform zorgt er voor dat de industrieel te gebruiken machines voldoen aan alle eisen die worden gesteld door de eindklant: laag energie- en waterverbruik, gemakkelijk in gebruik en onderhoud en goede was-, droog- en strijkresultaten. Dit platform kan worden ingezet voor alle machines die een klant in zijn programma heeft. De ontwikkeling van dit nieuwe bestu-ringsplatform is tot stand gekomen door samenwerking met de engineers van de klant.

E.D.&A. ontwikkelt de hardware en schrijft ook de low level drivers voor de toegang tot de hardware. Daarnaast is E.D.&A. verantwoordelijk voor de implementatie van het Real Time Operating System (RTOS). De klant neemt zelf de applicatiesoftware voor zijn rekening.0

De besturingen zijn voorzien van achttien digitale ingangen, 22 relaisuit-gangen, drie analoge ingangen, twee analoge uitgangen en één analoge drukmeting. Communicatie met de buitenwereld kan via RS232, RS485, USB Host, I²C of WiFi. De voedingsspanning bedraagt 180 V tot 264 V wissel-spanning.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven