Ga naar hoofdinhoud

Besturing met geïntegreerd Profinet

GE Intelligent Platforms introduceert PACSystems met geïntegreerd real-time Profinet. Dit besturingssys-teem combineeert een open standard in een oplossing die meerwaarde creëert in ter-men van betrouwbaarheid, connectiviteit en prestaties. PACSystems met Profinet biedt flexibele inzet die de hardware- en configuratie-problemen minimaliseert, de applicatie-runtime verbetert met minimale kosten en voldoet aan de vraag van de gebruiker naar gedistribueerde systemen met goede prestaties.

PACSystems met Profinet is ontwikkeld voor bedrijven die overstappen van centrale besturingssystemen naar op Ethernet gebaseerde gedistribueerde structuren. Het snelle netwerk biedt de mogelijkheid om grote hoeveelheden I/O toe te passen zonder afbreuk te doen aan de prestaties. PACSystems met Profinet kan grote afstanden in real-time overbruggen en biedt een redundantiemogelijkheid om de beschikbaarheid te maximaliseren.

Met PACSystems in combinatie met Profinet biedt GE alle voordelen van een Ethernet-systeem zonder de complexiteit daarvan. Op namen gebaseerde configuraties maken oplossingen in enkele minuten mogelijk. Ingebouwde switches met naar keuze koper- of glasvezelbekabeling voor directe ver-bindingen zorgen er voor dat geen extra hardware nodig is voor connecti-viteit, waardoor lange afstanden tussen de I/O-knooppunten en een hogere betrouwbaarheid mogelijk zijn.

Toepassing van MRP (media redundantie protocol) in een ringtopologie stelt klanten in staat om nodes off-line te nemen voor onderhoud zonder de applicatie te hoeven sluiten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven