Ga naar hoofdinhoud

Behuizing voor interfaces

Weidmüller heeft een assortiment behuizingen ontwikkeld, waarmee eenvoudig een IP67 applicatie is te maken. De behuizingen zijn stofdicht, waterdicht en voorzien van M12 connectoren. Ontwikkelaars hoeven zich alleen nog maar te focussen op de inhoud, de elektronica.

Weidmüller biedt bovendien een uitgebreid assortiment (voorgefabriceerde) M12-kabels, ontwikkeld voor betrouwbaar aansluiten. Niet alleen is de behuizing eenvoudig te monteren, de productie wordt zelfs nog eenvoudiger doordat de M12-printplaatconnectoren via een reflow-proces rechtstreeks vanaf de lade (THT = Through-Hole Technology) op de printplaat kunnen worden gesoldeerd.

Behalve I/O-deksels met M12-draadbussen (twee keer vier, wel of niet afgeschermd) worden ook I/O-deksels met tweemaal acht M8-draadbussen aangeboden. De respectieve I/O-deksels zijn verkrijgbaar met drie M12-connectoren en één M12- of M8-connector. De 30 mm brede lege behuizing kan ook worden gecombineerd met M12- of M8-connectoren (eenmaal vier of eenmaal acht).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven