Ga naar hoofdinhoud

Bedieningspanelen

Beijer Electronics lanceert een reeks nieuwe bedieningspanelen bestaande uit drie families en completeert daarmee haar gamma bedieningspanelen voor elke toepassing, in termen van prestaties en display afmetingen. Voor zowel eenvoudige als complexe toepassingen kunnen afnemers een passende displaygrootte kiezen en op eenvoudige wijze het HMI project schalen.

De operator panels zijn voorbereid voor de nieuwe HMI softwareversie iX 2.0. Ze hebben een aluminium behuizing. Alle modellen worden geleverd met een uitgebreide lijst stuurprogramma’s en communiceren met de meeste apparatuur van de grote fabrikanten. De nieuwe HMI wordt geleverd met displayafmetingen van 4” tot 21”. Ze zijn gebaseerd op drie verschillende CPU’s ten einde een competitieve oplossing te bieden voor elke toepassing.

De kleinere TxA modellen draaien op een ARM9 CPU en bieden een kostenefficiënte oplossing met solide HMI functionaliteit voor kleine en middelgrote toepassingen. De mid-range TxB modellen draaien op de krachtige Intel Atom CPU en zijn geschikt voor middelgrote tot grote HMI applicaties die snelle dataverwerking en meer functionaliteit vereisen. De TxC serie, gebaseerd op de Intel Icore CPU, biedt een breed scala aan connectiemogelijkheden en hoge performantie bij grote visualisatieprojecten.

Alle modellen zijn voorzien van hoge resolutie schermen, waarvan een aantal in breedbeeld formaat. Het grootste model 21” TxC ondersteunt zelfs full HD.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven