Ga naar hoofdinhoud

Bedieningspaneel

Het bedieningspaneel HBG 0811 van Sigmatek (SigmaControl) weegt 950 gram en maakt gebruik van de besturingstechnologie onafhankelijke ‘HMI-Link’ technologie. Hiermee is het mogelijk om datacommunicatie (display, USB, power, Safety) te realiseren met behulp van één kabel tot afstanden van ongeveer 100 m. Verder voorziet hij in een ergonomisch ontworpen grip die geschikt is voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers.

Het bedieningspaneel is voorzien van alle veiligheidsrelevante elementen zoals een drietraps bevestigingsknop, een noodstop en een sleutel schakelaar. Externe apparaten zijn naar wens aan te sluiten via de USB 2.0 interface. Tevens is de olie- en chemicaliën bestendige kabel zonder gereedschap te wisselen.

Geen eigen processor
Omdat een eigen processor ontbreekt, is het bedieningspaneel relatief lang te gebruiken voordat hij voelbaar warm wordt. Bovendien is het niet nodig eventueel eprom/besturingssoftware te vervangen als gevolg van een ruw gebruik. De gebruiker kan de CPU prestaties in de schakelkast afstemmen op de te besturen applicatie.

Via het 8.4” aanraakscherm met LED backlight en SVGA resolutie (800 x 600 pixels) zijn complexe visualisatietaken te implementeren.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven