Ga naar hoofdinhoud

Automatiseringssysteem met repeaters

COMbricks van Procentec is het eerste op Profibus en Profinet gebaseerde automatiseringssysteem dat permanent monitoren met ProfiTrace en modulaire repeaters verenigt. Een krachtige eigenschap van COMbricks is het permanent monitoren van vier Profibus netwerken.

De globalisering van projecten en het tekort aan (kundig) technisch personeel zorgen op dit moment voor een groot capaciteitsprobleem. COMbricks biedt de oplossing door op afstand Profibus-installaties te monitoren en via email de gebruiker te alarmeren.

Door een in COMbricks aanwezige web server met een ProfiTrace-uiterlijk wordt de informatie visueel gemaakt. De web browser zorgt ervoor dat er géén additionele software noodzakelijk is en er hoeft niet constant een PC met de COMbricks in verbinding te staan. Het monitoren en loggen komt direct uit de repeater-modules die in de backplane zijn gestoken.

COMbricks is het eerste systeem dat de busmonitor heeft geïntegreerd in de netwerkcomponenten. Het inzetten van COMbricks repeaters voor reguliere automatisering, betekent een automatische beschikbaarheid van ProfiTrace.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven