Ga naar hoofdinhoud

Automatiseringssoftware

De nieuwe versie Zenon 7.10 van Copa-Data (vertegenwoordigd door SigmaControl) biedt de gebruiker ook unieke mogelijkheden met graphics en alternatieve manieren om de software te gebruiken. Met Zenon 7 wordt een gedegen ondersteuning geboden voor Multi-Touch en DirectX 11, gericht op de automatiseringsmarkt.

Naast een 32-bits versie zal Zenon 7.10 ook beschikbaar zijn als een 64-bits versie. Gebruikers zijn vrij de gewenste versie te gebruiken of een combinatie van beide. Er zijn geen extra kosten voor klanten als gevolg van het gebruik van de zenon 64-bits versie.

Automatiseringsprojecten worden steeds uitgebreider; hardware en software moeten steeds grotere hoeveelheid gegevens kunnen verwerken. Het adresseerbare gebied is in een 32-bits toepassing beperkt tot 32-bits. Dit betekent dat een maximum van 232 bytes direct kunnen worden gebruikt, zodat een maximum van 4 Gb RAM kan worden gebruikt.

64-bits applicaties vallen niet onder deze limiet. De adressen zijn 64 bits lang (8 bytes) en kunnen dus een waarde hebben van 264-1. Voor de nabije toekomst zal dit enorme getal vele factoren hoger zijn dan er fysiek geheugen beschikbaar is. Kwesties zoals te weinig vrije adressen voor applicatiedata of adres fragmentatie zijn niet langer relevant.

De echt bruikbare hoeveelheid geheugen is dan hetzelfde als het fysiek geïnstalleerd hoeveelheid werkgeheugen. Opgemerkt moet worden dat een 64-bits besturingssysteem, natuurlijk vereist is voor het gebruik van 64-bits applicaties.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven