Ga naar hoofdinhoud

Aandrijf Technisch Buro levert planetaire aandrijving voor Access & Cargo Tower 

Onlangs leverde Aandrijf Technisch Buro enkele planetaire tandwielkasten met haakse ingangstrap en hydraulische motor (foto: Aandrijf Technisch Buro)

Onlangs leverde Aandrijf Technisch Buro enkele planetaire tandwielkasten met haakse ingangstrap en hydraulische motor. De transmission engineers uit Venlo maakte deze aandrijvingen voor een Access & Cargo Tower op een offshore-schip.

De planetaire tandwielkasten met haaks ingaande trap zijn van het type ‘rack and pinion’ aandrijving. De hydraulische motor komt van Bosch Rexroth en is van het type RA-3514-DBS1-M25Z12-155s-F506-CB + A2FM-63-020.

Integraal uitgangsrondsel

De tandwielkast wordt geleverd met DNV Plan Approval en DNV Product Certificaat aangezien ze worden gebruikt als verticale aandrijving in een Access & Cargo Tower op een offshore-schip. De units zijn voorzien van een integraal uitgangsrondsel M25Z12 dat met behulp van een tandheugel zorgt voor een verticale beweging. De tandwielkasten zijn geheel gestraald en gespoten in een 3 laags epoxy coating volgens eisen van de klant.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven