Ga naar hoofdinhoud

Assortiment Hydroflex uitgebreid met Tognella

Hydroflex Hydraulics verwelkomt het merk Tognella in het assortiment

Hydroflex Hydraulics verwelkomt het merk Tognella in het assortiment. Dit merk dat kwalitatief hoogwaardige hydraulische producten produceert is per direct bij Hydroflex Hydraulics uit voorraad verkrijgbaar. Al deze producten zijn naast staal ook in RVS te bestellen.

Tognella is producent van in-line en cartridge smoorventielen en druk gecompenseerde 2-weg volume regelventielen met en zonder vrije stromingsrichting, terugslagkleppen en gestuurde terugslagkleppen. Allen leverbaar in zowel staal als RVS. Daarnaast produceert Tognella drukschakelaars, Cetop stuurventielen, Cetop sandwich regelventielen en manometer ventielen. Al deze producten zijn bij Hydroflex Hydraulics leverbaar.

Tognella_FT-1251_5-01-12_Hydroflex Hydraulics kiest voor deze merk toevoeging omdat Tognella degelijke producten met uitstraling heeft met een industriële kwaliteit. Het is een breed pakket dat goed aansluit op de vraag van de klanten en partners én naadloos aansluit op het gekozen productbeleid van Hydroflex Hydraulics. Als kennis gedreven partner van hun klanten analyseren zij de behoefte die er is en dat kan resulteren in het aantrekken van nieuwe producenten. In dit geval was Tognella geen onbekende van Hydroflex Hydraulics. Tognella heeft in het verleden al eerder deel uitgemaakt van het Hydroflex Hydraulics assortiment. Hydroflex Hydraulics is erg enthousiast over het uitgebreide Tognella assortiment en de nieuwe voorraad van de meest relevante producten en kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking.

Hydroflex Hydraulics is een technische groothandel voor hydraulische componenten. Het assortiment is onder te verdelen in de kernactiviteiten meet- en regeltechniek, verbindingstechniek, leidingen, bevestigingstechniek, slangen en slangkoppelingen, hydraulische persen en pijpbewerkingsgereedschap, filtratietechniek, vloeistoffen & service, totaaloplossingen & projecten. De kernmarkten zijn: algemene machinebouw, olie- en gasindustrie, offshore, petrochemie, scheepsbouw, carrosserie en landbouw.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven