Ga naar hoofdinhoud

Asbesturing met aanraakscherm

De P40 Touch is de nieuwe generatie van Elgo Elec-tronics (vertegenwoordigd door Walda Impuls) voor compacte applicaties. Het voornaamste aandachtspunt in de ontwikkeling van de besturing werd gelegd op hoge prestaties in een com-pact ontwerp met aanraak-scherm.

De P40 Touch heeft een snelle processor en een groot geheugen, wat een hogere flexibiliteit voor de klanten biedt en een snelle commandoverwerking garandeert. Door data-opslag blijven positie- en programmagegevens ook bij spanningsuitval behouden. Voor veeleisende positioneeropdrachten zijn functies voor tellen, meten en regelen standaard gerealiseerd.

Snelle tellers met 100 kHz digitale ingangen maken het voor de P40 Touch mogelijk verschillende encoderprofielen op basis van incrementele signalen te evalueren. Bovendien beschikt de besturing over zestien in- en uitgangen die uit een bibliotheek op de individuele pinnen kunnen worden toegewezen. Dit heeft het voordeel van een simpele parametrering en wordt een dure programmering bespaard.

Voor analoge opdrachten biedt de P40 Touch twee analoge ingangen en twee analoge uitgangen. De twee analoge uitgangen worden via een PID-regelaar bediend, die een eenvoudige parametrering en hoge positio-neernauwkeurigheid biedt. De geïntegreerde USB-interface maakt de eenvoudige en directe verbinding mogelijk met een PC via een USB-kabel.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven