Ga naar hoofdinhoud

App voor klantenservice en offertes

Tsubaki biedt klanten een gratis app voor de iPad, waarmee zij productinformatie kunnen binnenhalen, plaatselijke dealers kunnen vinden en offertes kunnen opvragen. De Tree App is ontwikkeld om de bestaande dienstverlening van Tsubaki te ondersteunen, waardoor Tsubaki-medewerkers, dealers en klanten overal ter wereld snel met elkaar kunnen communiceren.

De app is in acht verschillende talen beschikbaar: Engels, Duits, Nederlands, Frans, Italiaans, Spaans, Pools en Russisch. Een direct voordeel voor alle gebruikers is dat de hele Tsubaki-informatie kan worden binnengehaald, waaronder bedrijfsbrochures, toepassingsprofielen, productinformatie en trainingsinstructies. Gebruikers kunnen gemakkelijk door de benodigde bestanden navigeren en deze op hun toestel binnenhalen, waarna ze rustig kunnen worden bekeken, afgedrukt of gedeeld.

Communicatielijn

Maar de Tree App is meer dan een veredelde bedrijfsbrochure. De app moet een nieuwe communicatielijn met de Tsubaki-medewerkers vormen, zodat zij voor en na de aankoop ondersteuning kunnen bieden. Als de GPS van de iPad met de app erop aanstaat, kan deze de dichtstbijzijnde dealers vinden en alle benodigde contactgegevens laten zien.

De Tree App kan zelfs gebruikt worden om offertes op te vragen. Door een vragenlijst in te vullen en een foto van de machine toe te voegen, kan de Tsubaki salesafdeling de wens van de klant herkennen, contact opnemen om een eerste offerte te geven en zo nodig een bezoek op locatie regelen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven